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Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA La Estanzuela; INIA Las Brujas; INIA Tacuarembó. |
Fecha : |
21/02/2014 |
Actualizado : |
05/11/2020 |
Autor : |
Verde, R. ; Juliano, H. |
Título : |
Efecto de la dilación en el escaldado sobre la calidad de la pulpa de tomates de las variedades Roma y Campbell 33 |
Fecha de publicación : |
1984 |
Fuente / Imprenta : |
Montevideo (Uruguay): Facultad de Agronomía, 1984. |
Páginas : |
p12 |
Idioma : |
Español |
Thesagro : |
CALIDAD; ESCALADO; PROCESAMIENTO; PRODUCTOS VEGETALES PROCESADOS; PULPAS DE LEGUMBRES; TOMATE; VARIEDADES. |
Asunto categoría : |
-- A50 Investigación agraria |
Marc : |
LEADER 00629naa a2200217 a 4500 001 1004933 005 2020-11-05 008 1984 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVERDE, R. 245 $aEfecto de la dilación en el escaldado sobre la calidad de la pulpa de tomates de las variedades Roma y Campbell 33 260 $c1984 300 $ap12 650 $aCALIDAD 650 $aESCALADO 650 $aPROCESAMIENTO 650 $aPRODUCTOS VEGETALES PROCESADOS 650 $aPULPAS DE LEGUMBRES 650 $aTOMATE 650 $aVARIEDADES 700 1 $aJULIANO, H. 773 $tMontevideo (Uruguay): Facultad de Agronomía, 1984.
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Esconder MarcPresentar Marc Completo |
Registro original : |
INIA Las Brujas (LB) |
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Biblioteca
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Identificación
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Origen
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Tipo / Formato
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Clasificación
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Cutter
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Registro
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Volumen
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Estado
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| Acceso al texto completo restringido a Biblioteca INIA Las Brujas. Por información adicional contacte bibliolb@inia.org.uy. |
Registro completo
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Biblioteca (s) : |
INIA Las Brujas. |
Fecha actual : |
09/03/2023 |
Actualizado : |
09/03/2023 |
Tipo de producción científica : |
Artículos en Revistas Indexadas Internacionales |
Circulación / Nivel : |
Internacional - -- |
Autor : |
CANOZZI, M.E.A.; BANCHERO, G.; FERNANDEZ, E.; LA MANNA, A.; CLARIGET, J.M. |
Afiliación : |
MARÍA EUGENIA ANDRIGHETTO CANOZZI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GEORGGET ELIZABETH BANCHERO HUNZIKER, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ENRIQUE GENARO FERNANDEZ RODRIGUEZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; ALEJANDRO FRANCISCO LA MANNA ALONSO, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; JUAN MANUEL CLARIGET BRIZ, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay. |
Título : |
Individual feed intake and performance of finishing steers on ryegrass pasture supplemented with increasing amounts of corn using an automated feeding system. |
Fecha de publicación : |
2023 |
Fuente / Imprenta : |
Livestock Science, 2023, volume 26, article 105169. doi: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2023.105169 |
ISSN : |
1871-1413 |
DOI : |
10.1016/j.livsci.2023.105169 |
Idioma : |
Inglés |
Notas : |
Article history: Received 23 March 2022; Received in revised form 23 January 2023; Accepted 29 January 2023; Available online 31 January 2023. -- Correspondence author: Canozzi, M.E.A.; Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Estación Experimental La Estanzuela, Ruta 50 km 11, Colonia, Uruguay; email:mecanozzi@inia.org.uy -- FUNDING: This work was funded by Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay (grant number N-19407, 2016). -- |
Contenido : |
Beef production in subtropical areas is mainly based on extensive grazing systems. During the winter, a drop in the forage quantity is common, energy supplementation may help maintain desired production levels. To measure the effect of increasing levels of corn supplementation on the individual forage intake and feed efficiency of finishing steers, we conducted a 99-d experiment during the winter-spring season in Uruguay. © 2023 Elsevier B.V. |
Palabras claves : |
External marker; Herbage; Intake; Ruminant; SISTEMA GANADERO EXTENSIVO - INIA; Supplement; Titanium dioxide. |
Asunto categoría : |
L02 Alimentación animal |
Marc : |
LEADER 01859naa a2200289 a 4500 001 1063975 005 2023-03-09 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1871-1413 024 7 $a10.1016/j.livsci.2023.105169$2DOI 100 1 $aCANOZZI, M.E.A. 245 $aIndividual feed intake and performance of finishing steers on ryegrass pasture supplemented with increasing amounts of corn using an automated feeding system.$h[electronic resource] 260 $c2023 500 $aArticle history: Received 23 March 2022; Received in revised form 23 January 2023; Accepted 29 January 2023; Available online 31 January 2023. -- Correspondence author: Canozzi, M.E.A.; Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Estación Experimental La Estanzuela, Ruta 50 km 11, Colonia, Uruguay; email:mecanozzi@inia.org.uy -- FUNDING: This work was funded by Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria (INIA), Uruguay (grant number N-19407, 2016). -- 520 $aBeef production in subtropical areas is mainly based on extensive grazing systems. During the winter, a drop in the forage quantity is common, energy supplementation may help maintain desired production levels. To measure the effect of increasing levels of corn supplementation on the individual forage intake and feed efficiency of finishing steers, we conducted a 99-d experiment during the winter-spring season in Uruguay. © 2023 Elsevier B.V. 653 $aExternal marker 653 $aHerbage 653 $aIntake 653 $aRuminant 653 $aSISTEMA GANADERO EXTENSIVO - INIA 653 $aSupplement 653 $aTitanium dioxide 700 1 $aBANCHERO, G. 700 1 $aFERNANDEZ, E. 700 1 $aLA MANNA, A. 700 1 $aCLARIGET, J.M. 773 $tLivestock Science, 2023, volume 26, article 105169. doi: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2023.105169
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